Билећко сијело у суботу 10. децембра у Дому војске у Београду

Поштовани Билећани, Пријатељи Билеће, гдје год да сте !!!

Завичајни Клуб Билећана у Србији, са сједиштем у Београду, и ове године организује велико „Сијело Билећана“ у Дому војске Србије (Француска 2.) 10. децембра, са почетком у 19. часова. Улазнице, чија је продаја већ почела, могу се купити у просторијама Клуба Билећана, Деспота Стефана 15 на првом спрату, по цијени од 2.000 динара, као и до сада.

Програм је организован у два дијела – кратак извештај о раду Клуба који је ове године имао већи број различитих активности, пре свега хуманитарног и културног карактера, и поздравне ријечи гостију Сијела.

sijelo-plakat

У музичком дијелу програма учествује женска пјевачка група „Василисе“ из Билеће, гуслар такође из нашег краја и оркестар Жељка М. Инића, кога углавном чине Билећани. И овога пута биће организована томбола са вредним наградама.

Програм воде Сања Вуковић и пјесник Божо Глоговац. Стихове ће говорити познати глумац Милорад Капор.

У цијену карте урачунато је бесплатно биће, богат мени, са обавезним кајмаком и сиром, уз кртолу и приганице.

Приликом куповине карата требало би нагласити да ли се жели посни или мрсни мени. Телефони за резервацију карата – 063 219 347 или 064 355 92 56.

Минуле године Сијело је окупило око 400 душа, па би због великог интересовања карте требало резервисати и купити што прије .

До скорог виђења,

 

 

Завичајни Клуб Билећана

 

 

It's only fair to share...Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*