Награде ученицима Билећке гимназије

Награде су добили Цвијета Илић, Кристина Симовић и Милан Фимић, ученици четвртог разреда гимназије

БИЛЕЋА – Завичајни клуб Билећана у Србији, са седиштем у Београду, наставио је и ове године своју акцију подршке најбољим ученицима Средњошколског центра „Голуб Куреш” у Билећи.

На свечаном отварању манифестације „Дани билећких производа и стваралаштва”, која је одржана од 17. до 19. јуна, представнци Клуба уручили су новчане награде најбољим ученицима Средњошколског центра, као признање и подстрек да успјешно наставе даље школовање.

Награде су добили Цвијета Илић, Кристина Симовић  и Милан Фимић , ученици четвртог разреда гимназије, на основу одлуке Наставничког већа Средњошколског центра.

dani stvaralastva nagrade ucenicima

Награде су уручили представнци Клуба Миодраг Дунђеровић, председник, као и чланови Управног одбора Борис Кркелић, потпредседни, Жељко Милинић, академски сликар, секретар Клуба, Јелица Вуковић, професор и привредник из Београда Ђуро Вујадиновић.

Пријатељ клуба и рођени Билећанин,, привредник из Херцег Новог, Бато Самарџић и ове године предао је лап-топ ђаку генерације Средњошколског центра Јулијани Капор, која је, као одличан ученик низала запажене резултатеи из природних и друствених наука, а одличан је спортиста.

Истовремено је проф. др Митар Кокољ уручио је лап топ Средњошколском центру поводом педесет година матуре, која је обележена у Билећи у присуству двадесетак некадашњих ђака Гимназије.

Билећа.рс

 

It's only fair to share...Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter