Шћепанова писма за све адресе

Шћепан Алексић: Писма на све адресе

БИЛЕЋА – Ових дана у књижарским излозима појавила се нова књига херцеговачког прозаисте и публицисте Шћепана Алексића под интригантним насловом „Писма за све адресе“.

Књига садржи петнаест занимљивих прича кроз које је, питко писаном ријечју, дата слика Херцеговине – њених крајолика, људи, патње, љубави, ратовања и радовања и надасве живљења.

Алексић се већ потврдио као врсни прозаиста кроз раније објављене књиге које су наишле на добар пријем читалачке публике: „Набој“, „Рачвасти језик“, “Име и презиме“, „Турски друм“, „Папирна марамица“, „“Прст попријеко од срца“, а припремио је за штампу и књигу „Херцеговачки хајдук Станко Сочивица“.Књиге су изашле у издању угледних издавачких кућа из Београда, Подгорице, Никшића, Бањалуке и Билеће.

Алексићево најновије прозно остварење „Писма за све адресе“ издала је „Кућа поезије“ из Бањалуке чији је уредник Здравко Кецман.

Шири контакт са читалачком публиком ово вриједно књижевно дјело имаће на предстојећим сајмовима књига у Бањалуци и Београду, као и на промоцијама у неколико градова источне Херцеговине.

 

Извор: Моја Херцеговина (Јелена Денда)

 

It's only fair to share...Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter