Кошаркаши Хеа из Билеће донијели срећу Звезди у победи против Барселоне

Није свеједно: У Арени је било готово два пута више навијача него што Билећа има становника
Кадети КК Хео из Билеће били су гости шампиона Србије КК Црвене Звезде

Право из аутобуса су стигли у халу на Чукарици гдје су одиграли пријатељски меч са вршњацима славног српског клуба. Мада уморни од пута Билећани су пружили достојан отпор домаћинима који су на крају славили 14 разлике.

Наредног дана кошаркаши из Билеће су обишли српску прстоницу, били су гости Завичајног клуба Билећана у Београду, а потом су као гости КК Црвена Звезда отишли у хотел “Славија” на ручак који је био уприличен у њихову част, а потом су отишли у Комбанк Арену гдје су били почасни гости КК Црвена Звезда.

Миодраг Дунђеровић предједник завичајниог клуба Билећана угостио кошаркаше у „билећкој амбасади“
Миодраг Дунђеровић предједник завичајниог клуба Билећана угостио кошаркаше у „билећкој амбасади“

У гротлу београдске Комбанк арене пред 18.500 навијача Црвена звезда МТС је у дуелу недеље трећег кола савладала је Барселону – 76:65 (40:31).

Пулени тренера Бориса Јокановића су уочи и на полувремену меча Евролиге између Црвене Звезде и славне Барселоне одиграли неколико ревијалних минута. У Билећу се враћају препуни утисака.

ОДМАХ ПОРЕД ТЕРЕНА: Кадети КК ХЕА посматрали су меч у друштву Раденка Зука Бошковића, стрица легендарне српске одбојкашке репрезентативке Тијане Бошковић
ОДМАХ ПОРЕД ТЕРЕНА: Кадети КК ХЕА посматрали су меч у друштву Раденка Зука Бошковића, стрица српске одбојкашке репрезентативке Тијане Бошковић

– Ваљда је сваком играчу сан да одигра меч у евролигашком амбијенту Комбанк арене. Велику захвалност за ова два дана која ће бити незаборавна за наше младе играче дугујемо директору маркетинга Филипу Сунтурлићу који је својевремено носио дрес Хеа и коме је Билећа остала у најљепшој успомени– рекао је након меча Борис Јокановић за Слободну Херцеговину.

Он нам је потврдио да ће се сарадња КК Хеа и КК Црвене Звезде наставити, а тиме и повећати шанса да талентовани билећки дјечаци једног дана понесу дрес шампиона – Црвене Звезде.

 

 

Извор: Слободна Херцеговина (Текст и фото: Владимир Чубрило)

 

It's only fair to share...Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter