Отворен четврти Сајам билећких производа и стваралаштва

Билећки сајам отворен уз дефиле бивших припадника Школе резервних официра и подофицира.- Завичајни клуб Билећана из Београда наградио најбоље билећке ученике

И овог јуна у Билећи је организована манифестација „Дани билећких производа и стваралаштва“. Четврти пут заредом, ову сада већ традиционалну, туристичко-привредну манифестацију увеличали су и бивши питомци Школе резервних официра и подофицира који су ове године су великом броју дошли у град њихове младости.
Билећки сајам је отворио народни посланик Радован Вуковић а Завичајни клуб Билећна у Београду уручио је награде најбољим билећким ученицима.

Питомци ШРОП-а из године у годину се окупљају у све већем броју. Билећани су их ове године поздравили на платоу испред спортске дворане.

Присутнима се обратио и начелник општине Билећа, Миљан Алексић изнијевши увјерење да ће сајам наставити и традицију и наредних година.

Завичајни клуб Билећана у Србији, ове године је богато наградио најбоље ученике четвртог разреда СШЦ “Голуб Куреш“ поклонивши им лап топ рачунар и новчану награду у износу од стотину евра. Такође, и Билећанин Бато Самарџић наградио је ђака генерације са лап топ рачунаром.

Отварању сајма присуствовао је и градоначелник Требиња, Лука Петровић, а присутни су могли да уживају и у културно- умјетничким друштвима.

На сајму је присутан велики број излагача а осим „Цицваријаде“ ове године је била још једна гастро манифестација.

Од стране гостију из Врњачке Бање за Билећане је припреман свадбарски купус, док је сплав „Аполон“ припремао рибљу чорбу тако да су гости могли опробати разне специјалитете.

 

 

Извор: Билећа.рс – Дајана Алексић

It's only fair to share...Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*