Ново игралиште у билећком насељу Језерине

У билећком насељу Језерине синоћ је у присуству великог броја малишана отворено игралиште, које је, у сарадњи са Међународном организацијом за миграције, изградила Омладинска организација „Језерине“.

Предсједник Омладинске организације „Језерине“ Владимир Милидраговић рекао је да је игралиште изграђено у оквиру пројекта Подршка младима у локалним заједницама у Босни и Херцеговини.

Он је навео да је Међународна организација за миграције додијелила средства за дјечије игралиште у оквиру додатног гранта због успијешно спроведеног пројекта изградње вишенамјенског игралишта у овом насељу прошле године.

“ Са одличним резултатима наш пројекат је био један од најбоље оцијењених и добили смо додатни грант од Међународне организације за миграције. Тај грант је износио око 4.500 КМ, али је требало много више новца да би се ово изградило“ , истакао је Милидраговић.

Он је навео да се игралиште састоји од клацкалица, трамболина, љуљашки, мостова , стаза , истичићи значај оваквог игралишта за дјецу.

Милидраговић је навео да велику захвалност дугује бројним привредним и физичким лицима из Билеће који су финансијски и другим прилозима помогли изградњу игралишта.

Извор: Радио Билећа

It's only fair to share...Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*