Никад веће интересовање за Билећко сијело

Завичајни Клуб Билећана у Србији и ове године организује велико „Сијело Билећана“ у Дому војске Србије у Београду (Француска 2.) 1. децембра, са почетком у 19. часова.

За дружење Билећана и њихових пријатеља организован је садржајан и занимљив културно-забавни програм а организатори обећавају добар провод. Завичајни клуб Билећана већ пету годину за редом организује ову најмасовнију манифестацију која окупља Билећане и Херцеговце из Србије и других крајева.

Цијена карата за „Билећко сијело“ остала је непромјењена, 2.000 динара, за студенте 1.000 динара.

У цијену карте урачунато је бесплатно биће, уз богату трпезу, са обавезним херцеговачким специјалитетима, сиром из мјешине, кајмаком, кртолом, цицваром…

Прошле године на „Сијелу“ се окупило око 400 душа а ове године интересовање је још веће. До сада је резервисано и продато више о половине улазница.

Број мјеста у Дому војске је ограничен, па они који желе да присуствују дружењу Билећана, пожељно је да карте резервишу и набаве на вријеме.

Карте могу да се резервишу на телефоне 065 66 55 654 или 063 82 40 899.

Преузимање карата суботом у Завичајном клубу, у улици Деспота Стефана 15 на првом спрату од 12. до 16. часова. Приликом куповине карата требало би нагласити да ли се жели посни или мрсни мени.

 

Извор: Билећа.рс

It's only fair to share...Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*