Бициклистичка трка у Билећи- Lake tour 2022

У септембру Билећа ће окупити бројне љубитеље бициклизма. Бициклистички клуб “ Херцеговац“ уз подршку Туристичке организације Билећа, Општине Билећа и Удружења грађана „Ехо“ организује бициклистичку трку „Bileća Lake tour“.

Трка ће се одржати 03.09.2022. , а мјесто старта је код ресторана „Језеро“. Организатори су обезбиједили вриједне новчане награде за прва три мјеста у свим категоријама, а сносе и трошкове организације трке, судија, као и заједнички ручак после трке и преноћиште за такмичаре.

Организатори позивају све заинтересоване да се пријаве, уживају у вожњи поред језера, а спортски дух и дружење су загарантовани. Мислили су и на најмлађе и организоввали томболу у којој је главна награда бицикл.

Трка је уврштена у календар Бициклистичког савеза БиХ, а пријаве су онлајн и њих можете послати на https://forms.gle/dBJJj9hr1JWYLsVz8 до 03.09.2022. Котизација се плаћа 10.00 км, само на дан трке котизација ће износити 20.00 км. Детаљне пропозиције можете погледати овдје https://docs.google.com/viewerng/viewer?url=https://bisabih.ba/wp-content/uploads/2022/08/Lake-tour-2022-propozicije-v3.pdf&hl=bs.

It's only fair to share...Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*