Литерарни конкурс на тему „РАТНИ ПУТ БИЛЕЋКЕ БРИГАДЕ“

Чувена Билећка бригада ове године прославља јубилеј-тридесет година од оснивања. Организациони одбор за обиљежавање тридесетогодишњице расписао је литерарни конкурс на тему “ РАТНИ ПУТ БИЛЕЋКЕ БРИГАДЕ“.

Конкурс је расписан за најбољу пјесму ( у категоријама, дјеца до 13 година, од 14 до 18 година старости, и старији од 18 година) и најбољу кратку  причу ( у категоријама, дјеца до 13 година, од 14 до 18 година старости, и старији од 18 година).

Радови морају бити на српском језику, ћириличном писму. Приче не могу бити дуже од деведесет куцканих редова. Аутори могу да конкуришу са више радова ( до пет радова један аутор. Радове откуцане у пет примјерака , под шифром, слати у коверти на адресу:ДОМ ПЕНЗИОНЕРА БИЛЕЋА ( са назнаком “ ЗА КОНКУРС“), 89230 Билећа.

Рјешење шифре, са именом и презименом,  контакт телефоном, е-маил адресом, послати у посебној коверти на исту адресу. Прва три најбоља рада у свакој категорији биће награђена, а додјела награда и читање радова, биће уприличени 29. 10. 2022. године.

Конкурс је отворен до 10. 10. 2022. године.

It's only fair to share...Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*