Тијана Билећанима: Хвала на подршци, срце ми је пуно

Тијана Бошковић најбоља на свету

Најбоља одбојкашица на свету и капитен репрезентације Србије Тијана Бошковић захвалила се грађанима Републике Српске и њене родне Билеће који су протеклих дана свим срцем навијали за њу и њене саиграчице.

„Поздрављам све људе из Републике Српске и наравно моје Билеће. Хвала за огромну подршку свих ових година посебно у протеклих пар недјеља док смо биле на Свјетском првенству“, поручила је Бошковићева у видео поруци по повратку у Београд са великог такмичења.

Она је навела да није стигла свима да се захвали, али да је осјетила ову подршку.

„Испратила сам на друштвеним мрежама да је било организовано гледање утакмица испред основне школе у коју сам ишла, а добијала сам и поруке од школских другара. Срце ми је пуно и надам се да ћемо у будућности и даље заједно да се радујемо“, поручила је Тијана својим Билећанима.

Одбојкашице Србије одбраниле су титулу светског првака, после убедљиве победе над селекцијом Бразила са 3:0, по сетовима 26:24, 25:22, 25:17.

Српске одбојкашице светско првенство су завшиле убедљиво, без иједног пораза, а у 12 мечева изгубила је само пет сетова.

Тијана Бошковић проглашена је за најбољу играчицу и коректора Светског првенства.

У најбољем тиму првенства, осим Бошковићеве, су још двије одбојкашице Србије – техничар Бојана Дрча и либеро Теодора Пушић.

Златним одбојкашицама у Београду је приређен је свечани дочек испред Скупштине града Београда.

It's only fair to share...Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*