Билећом ће марширати хиљаду питомаца

Дефиле бивших питомаца у Билећи

На десето, јубиларно дружење у Билећу 21. јуна долази око хиљаду бивиших питомаца Школе резервних официра.

Пре неколико дана у Билећи је одржан састанак Организационог одбора овогодишњих сусрета питомаца Школе резервних официра из свих југословенских република и представника Општине Билећа.
Како су навели представници ШРОП-а ове године се очекује долазак близу 1000 питомаца.
„До 15. маја биће завршене пријаве и тада ћемо знати тачан број питомаца који долазе у Билећу. Програм посјете сличан је као и претходних година. До сада смо се увијек лијепо осјећали у Билећи и желимо да нам овај јубилеј остане у најљепшем сјећању“, каже предсједник Организационог одбора Словеније Златко Филеј.

Менаџер Општине Билећа пожелио је добродошлицу представницима Школе резервних официра: „Потрудићемо се да се осјећате угодно, да на најљепши начин остварите циљ вашег доласка, да се дружите и да нам долазите и наредних година.“

На састанку је покренута иницијатива да Билећа обнови братске везе са љубљанском општином Мосте Поље. Ови братски односи прекинути су за вријеме ратова деведесетих година прошлог вијека.

Састанку на ком су утврђени детаљи и протокол посјете питомаца присуствовали и командант касарне “Билећки борци“ Небојша Ивезић, директор „Туристичке организације“ Билећа Никола Бајовић, начелник Одјељења за привреду, друштвене дјелатности и инспекцијске послове Раде Козјак.

Извор: Радио Билећа

It's only fair to share...Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*