Награђени најбољи билећки студенти у Београду

Завичајни клуб Билећана у Србији и ове године је у циљу афирмације знања и образовања и у жељи да помогне студенте из Билеће у Београду наградио оне најбоље. На састанку Управног одбора клуб је донио одлуку да награђене буду: Душанка Бјелетић, студент пете године Факултета ветеринарске медицине, Анђела Делић, студент мастер студија Пољопривредног факултета и Тијана Леро, студент треће године Факултета организационих наука.

Награде за студенте не би биле могуће без нашег добротвора Рада Вујовића, који годинама помаже клуб и наше студенте на чему му је Удружење посебно захвалано. Награђени студенти су одабрани искључиво према успјеху оствареном на студијама и просјечној оцјени . Вриједне новчане награде биће уручене на Сијелу Билећана, у суботу 25.11.2023. године које се традиционално одржава у Дому војске.

Душанка Бјелетић, Анђела Делић и Тијана Леро

Управни одбор Завичајног клуба Билећана у Србији честита на освојеним наградама нашим студентима, захваљује свима који су конкурисали и жели срећу и успјех у наставку школовања. Клуб ће и у наредном периоду наставити да подржава студенте и стоји им на располагању.

It's only fair to share...Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*