Одржан шести „Чеченија фест“ у Језеринама

Шести „Чеченија фест“ одржан је у насељу Језерине у Билећи. За добру забаву око 2000 посјетилаца задужени су били Дејврејв из Бања Луке и Страшни из Билеће.

Овај фест који није само обичан музички догађај обиљежили су и традиционални ватромет уз препознатљиве звуке „Препелице“, као и бакљада праћена стиховима пјесме „Ми смо она иста дјеца из комшилука“.
Чланови Омлдаинске организације „Језерине“ испунили су обећање и организовали незаборавну журку која је трајала до раних јутарњих часова.

„Упућујемо захвалност посјетиоцима који су својим доласком ову ноћ и нама учинили посебном. Срећни смо што је све прошло како смо планирали, у најљепшој атмосвери и дивном дружењу.“, истичу организатори.
Ангажовани конобари на „Чеченија фесту“ радили су волонтерски у циљу да им остане што више средстава која ће уложити у завршетак радова на изградњи љетњиковца.

Омладинска организација Језерине се прикључила и прикупљању новчаних средстава за лијечење Слађане Граховац из Љубиња и дио прихода од „Чеченија феста“ ће бити намјењен за ту сврху. 

Посјетиоцима који у насеље Језерине ниси долазили од прошлог Фестивала пажњу су привукли и новоизграђено дјечије игралиште, као и пратећи објекти. 

Извор: Радио Билећа

It's only fair to share...Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*