Билећанима на дар- Донација Завичајног клуба Билећана Фондацији „Свети Вукашин“ у Билећи

Завичајни клуб Билећана у Србији отпочео је и ову годину са акцијама помоћи Билећанима. Извршном одбору фондације „Свети Вукашин“ у Билећи донирано је 725 евра од стране Клуба.

Клуб не би могао да спроведе ову акцију у дјело да није добротвора који помажу Клуб финансијски и омогућавају да помоћ заврши тамо гдје је потребна. Ова финансијска помоћ омогућава фондацији да пружи подршку социјално угроженим групама, самохраним породицама, и особама које се суочавају с тешким болестима, без сталних прихода.

На нашем Сијелу Билећана излицитиран је дрес познате Билећанке Тијане Бошковић  у вриједности од 50 000 динара од стране Слободана Грубачића из Котора. Управа клуба одлучила је да преусмјери новац фондацији, а донацији су се прикључили и Зоран Радовић и Миленко Џелетовић.

 Чланови одбора фондације „Свети Вукашин у Билећи“ изразили су захвалност за ову великодушну донацију, наглашавајући значај њене употребе у овом периоду, током традиционалне Божићне акције. Клуб је досад показао посвећеност учествовању у хуманитарним акцијама за подршку својим суграђанима, а ова позитивна традиција ће се наставити и у будућности, колико могућности буду дозвољавале.

It's only fair to share...Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*