Завичајни клуб Билећана награђује најбоље студенте

Завичајни клуб Билећана у Србији, у циљу афирмације знања и образовања и у жељи да помогне најталентованије и најуспешније младе Билећане, расписује конкурс за награде најбољим билећким студентима на Београдском универзитету.

Управни одбор Клуба донео је одлуку да, уз помоћ добротвора који помажу ову племениту акцију, награди најбоље студенте из Билеће који се образују на факултетима Универзитета у Београду.

На конкурс могу да се пријаве сви редовни студенти завршних година основних или мастер студија Универзитета у Београду који су из Билеће.

Заинтересовани треба да се пријаве на мејл адресу klubbilećana@gmail.com или лично у Управу Клуба у Улици Деспота Стефана 15 у Београду.

Пријављени кандитати потребно је да Завичајном клубу доставе:

– кратку биографију;

– личну карту или уверење о месту боравка (на увид)

– Потврду са високошколске установе о току студирања која треба да садржи: просечну  оцену у току студија, број остварених ЕСПБ бодова , годину уписа основних студија,  положени испити по годинама студија и податак колико трају студије.

– Доказ о посебним признањима и наградама (ако постоје).

Конкурс је отворен до 1. новембра, до када заинтересовани треба да поднесу неопходна документа Завичајном клубу.

Одлуку о додели награда доноси Управни одбор Завичајног клуба на основу Правнилника о награђивању и прописаних критеријума а имена награђених биће објављна на сајту Билећа.рс

Признања и награде најбољим билећким студентима биће уручене на традиционалном Билећком сијелу у Београду.

Управа Завичајног клуба Билећана

It's only fair to share...Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*