Билећани просили ђевојку на Сајму туризма у Београду

Знаменитости  Билеће представљене на штанду Туристичке организације Републике Српске а посебну пажњу посетилаца привукао наступ  Удружења гуслара и епских пјесника „Војвода Влатко Вуковић“ који су извели сценски приказ „Просидба ђевојке“.

Туристичка организација општине Билећа учествовала је на 42. Међународном београдском сајму туризма. Знаменитости и туристичке атракције Билеће представљене су на штанду Туристичке организације Републике Српске.

Посебну пажњу посјетилаца сајма привукао је наступ Удружења гуслара и епских пјесника „Војвода Влатко Вуковић“ из Билеће.
„Срећан сам и задовољан јер смо Билећу презентовали на прави начин. Привукли смо велику пажњу других Туристичких организација и потенцијалних посјетилаца. Искористили смо прилику да обавимо бројне разговоре и разрадимо планове за добру сарадњу у нaредном периоду“, каже директор Туристичке организације Билећа Никола Бајовић.

На позив Туристичке организације Републике Српске чланови Удружења гуслара и епских пјесника „Војвода Влатко Вуковић“ из Билеће извели су сценски приказ „Прошња ђевојке“.
„Мислим да смо достојно и достојанствено представљали Билећу и Републику Српску. Наш наступ су највећим оцјенама наградили су и организатори сајма и они који су присуствовали нашем извођењу.

Надам се да ћемо успоставити добру сарадњу са Туристичком организацијом РС, јер ми имамо идеју да у наредном периоду припремимо садржаје које би приказали, не само у Билећи него и широм наше Републике“, каже члан Удружења „Војвода Влатко Вуковић“ Радислав Уљаревић.

Уљаревић је упутио захвалност директору ТО Билећа и изразио задовољство што су имали прилику да овај, већ награђивани сценски приказ изведу на једном од највећих сајмова у Европи.

„Надам се да ће Билећа искористити туристичке потенцијал који има. На сајму смо чули низ похвала на рачун рада наше Туристичке организације која се у складу са својим могућностима труди да Билећу увијек промовише на најбољи могући начин“, истакао је Уљаревић.

Штанд Туристичке организације Републике Српске посјетили су и градоначелник Београда Зоран Радојичић, прослављени кошаркаш Игор Ракочевић, као и бројне познате личности.

Извор: Радио Билећа

It's only fair to share...Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*