Кад Билећанин продаје „аудија“

Ауто је прешао, оргиналних, 250.000 километара. Коме је то пуно, није проблем, можемо га одмах вратити на 160.000 километара, као што их је 90 одсто враћено. У мотор никада  нису салијевани никакви адетиви, да не би, мрсио или да не би димио. На ауту је сваки дио нов-новцат постваљен. Нити шта лупка, нити шта куцка.

На интернету се свакодневно могу прочитати занимљиви огласи, а један такав објавио је Билећанин који продаје „аудија” А3 за који, како је написао, купцу даје, ни мање ни више, него личну гаранцију.

Ријеч је о возилу из 2009. године, са 140 коњских снага, еуро пет мотором и пређених око 250.000 километара.

„Ауто је прешло, оргиналних, 250.000 километара. Коме је то пуно, није проблем, можемо га одмах вратити на 160.000 километара, као што их је 90 одсто враћено. Урађен велики и мали сервис. На сваких 9.000 километара сипао сам нови „кастрол” 5w30 и сви филтери су мијењани редовно. Није ударано, исправљано, кидано, пеглано, састављано из дијелова – што све гарантујем“, каже у опису возила овај Билећанин.

У наставку детаљног описа, између осталог, пише да аутомобил није лицкан, полиран и нашминкан пред продају, а није ни чипован како то иначе раде па „сахране“ мотор, око кога, такође, нико никада није „шупао“.

„Никада у мотор нису салијевани никакви адетиви, да не би, мрсио или да не би димио. На ауту је сваки дио нов-новцат постваљен. Нити шта лупка, нити шта куцка у вожњи. Ауто је без грешке и најмањег недостатка или скривених мана. Не тражи, апсолутно, никаквог улагања за дужи временски период. Само сипати нафту и вози“, каже се у огласу.

Са „аудијем“, како је написао, никада није стартовано и окретано под ручном, већ је аутомобил пажен као беба код куће, а онога ко се одлучи да купи аутомобил чека и ручак и то у кући продавца.

Продаја на неким сумњивим мјестима или испред неких „тамо зграда“ не долази у обзир, већ искључиво испред куће продавца.

Цијена је по договору.

Извор: Требиње лајв

It's only fair to share...Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*